Sponsoring | Vlog #45 Cor Spronk

Sponsoring

Waarschijnlijk word jij of jouw bedrijf vaak benadert voor sponsoring. Dat kan zijn door werknemers van je bedrijf, maar ze kunnen ook langs komen met een collectebus of een concrete vraag voor sponsoring van bijvoorbeeld een voetbalclub of evenement. Het kan je, als tegenprestatie, naamsbekendheid opleveren maar je kunt het ook doen omdat je gewoon achter bijvoorbeeld de doelstelling van de club of organisatie staat.

Zo heb ik afgelopen week meegedaan aan een veiling van een schilderij/kunstwerk (helaas niet helemaal goed te zien op de video) waarvoor de opbrengst ging naar de SamenLoop voor Hoop in Dronten 2019. Één van de teams had een benefietconcert georganiseerd in The Music Bar in Kampen, waarmee ze ruim € 3.000,- ophaalden voor het goede doel. Suit Up trad op (wat een feest) en ik mocht de trotse eigenaar worden van het kunstwerk, een rood doek met een hart van witte knopen. Deze is gemaakt door Daniël bij Oma’s Knopendoos in Dronten.

Tegenwoordig kunnen veel evenementen niet meer bestaan zonder sponsoring of giften. Ik ben benieuwd waar jij de komende tijd “aan blijft hangen”. Bedenk goed waar jouw hart naar uitgaat en waar je eventueel je (bedrijfs)naam aan wilt verbinden.

Wil je meer weten over sponsoring van de SamenLoop voor Hoop in Dronten die op 25 en 26 mei 2019 wordt gehouden? Nodig me uit voor een kop koffie en dan bespreken we de mogelijkheden.

Volg me ook op Instagram: spronkcor