Is je werk je passie? | Vlog #46 Cor Spronk

Is je werk je passie?

Als je werk je passie (hobby) is dan hoef je nooit meer te werken, zo gaat een spreekwoord. Ondernemen en ondernemer zijn kan je passie zijn. Je hebt een bepaalde vrijheid, je maakt je eigen keuzes en je bepaalt zelf wat je doet.

Maar ook in het ondernemen kunnen werkzaamheden zitten die je minder leuk vind, zoals administratie of personeel. Wat zou het dan mooi zijn om die werkzaamheden te delegeren wanneer dat mogelijk is.

Om te zien welke werkzaamheden dat zijn is het goed om eens tijd te nemen om met een soort helikopterview boven je bedrijf te kijken. Dit kun je alleen doen, maar ook met enkele mede-ondernemers die wellicht in hetzelfde schuitje zitten of dit ook al eens hebben meegemaakt.

Tijdens zo'n helikopterview sessie kun je dan ontdekken wat je passie ook al weer was en hiernaar terug gaan. Want als je werk (weer) je passie is, dan hoef je nooit meer te werken.....

Wil je meer weten over de mogelijkheden om eens met enkele mede-ondernemers een helikopterview-sessie te houden, neem dan contact met mij op. Tijdens een kop koffie informeer ik je over de mogelijkheden.

Volg me ook op Instagram: spronkcor