Ben jij een beurstijger? | Vlog #44 Cor Spronk

Ben jij een beurstijger?

Beurzen. Het mooie van beurzen is dat er in korte tijd veel mogelijke klanten van de toekomst in een korte tijd naar JOU toekomen in plaats van dat jij ze moet afrijden. Daarnaast kan een beurs ook goed benut worden om je bestaande relaties uit te nodigen en ze in de watten te leggen, iets nieuws te laten zien of zelf te verbinden met elkaar.

Ik ging als Mystery Guest kijken op de Bouwbeurs 2019 in Utrecht en de Infrarelatiedagen in Hardenberg. Wat ik daar zag, daar werd ik niet allemaal blij van. Wat een geldverspilling af en toe. Dan lopen er per uur zo'n 5 mogelijke toekomstige klanten aan je stand voorbij. En wat doen sommige standhouders? Ja, achter een tafeltje met hun telefoon spelen. Wat een zonde van die 10 tot 50 duizend euro die zo'n week dan kost.

Gelukkig waren er ook beurstijgers. Mannen en vrouwen die het wel begrepen en actief de bezoekers vriendelijk aanspraken met goede vragen. Zij zullen zeker hun geïnvesteerde geld terug verdienen.

Aan het einde van de vlog geef ik al enkele tips over hoe je succesvol kunt zijn als standhouder.

Wil je meer weten en hier eens over door praten? Nodig me uit voor een kop koffie en dan kan jouw volgende beurs zeker succesvoller zijn.

Volg me ook op Instagram: spronkcor