Wegens economische omstandigheden werd mijn contract bij een vorige werkgever niet verlengd. Wel heeft die werkgever mijn CV doorgespeeld naar een aantal van hun relaties. De eerste relatie die reageerde was SB&A. Cor Spronk nodigde mij meteen uit voor een kennismakingsgesprek.

Enige tijd later werd ik door SB&A benaderd inzake een leuke baan in Nieuwleusen. Bij mijn eerste gesprek aldaar was Cor ook aanwezig en hoewel die voordracht uiteindelijk niet tot een baan leidde, had Cor wel een nog beter beeld gekregen van hetgeen ik zocht en in wat voor omgeving ik op mijn plaats zou zijn.

Kort daarna hing SB&A alweer aan de lijn, nu stelden zij mij een job voor bij een leuk ICT bedrijf in Zwolle: Compello. Na de voordracht volgde al snel een afspraak. Het bleek een schot in de roos. Na 3 gesprekken op een ochtend, volgde de volgende dag het verlossende bericht; men wilde met mij verder. Compello deed mij een contractvoorstel en SB&A regelde op de achtergrond de zaken omtrent de recruitment.

SB&A heeft mij twee maal een vacature voorgelegd. Beide keren betrof het een functie die prima bij mij paste. De tweede keer was het dus al raak. Nadeel is wel dat het goede en leuke contact met Cor, Mirjam en Marco daarmee alweer ten einde is gekomen. Mocht ik ooit weer op zoek willen of moeten naar een leuke baan, dan zal ik zeker aan ze denken. Ik kan SB&A van harte aanbevelen.

 

Verkoopmedewerker binnendienst,