Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en plaatste daarom mijn CV op Monsterboard. Al vrij kort werd ik gebeld door SB&A  om een afspraak te maken. Ze kon mij niet direct bereiken, maar liet een voicemail achter. Hij vroeg toen of het mogelijk was dat ik de dag er na een intakegesprek met hem kon hebben bij mij in de buurt. Hij vertelde dat er een interessant bedrijf was dat mij zeker zou willen hebben.

Tijdens het gesprek vertelde Marco dat het om Tibosch Optical Fiber ging. Een goed bedrijf waar ze alles voor elkaar hebben en zeker iets voor jou vertelde hij mij. Het leek me super interessant en we zijn de volgende dag samen op gesprek gegaan in Rosmalen bij Mark en Dave. Tijdens het gesprek werd duidelijk dat Tibosch mij zag zitten en ik hun ook. We hebben afgesproken dat ik het contract met mijn toenmalige werkgever netjes af zou ronden en een maand later via Sb&A een 1040 uren contract zou starten.
Dit allemaal was een spannende en roerige tijd voor mij. Ik vertrouwde namelijk heel erg op Marco en Tibosch, want ik ging dus even mijn huidige baan, waar ik gewoon een contract had tot einde jaar en bijna zeker verlenging zou krijgen, opzeggen tegen een half jaar contract via een uitzendbureau. Dit deed ik puur omdat zij mij de zekerheid gaven dat ik na een half jaar SB&A direct een vast contract zou krijgen bij Tibosch Optical Fiber.
Uiteindelijk is dit allemaal uitgekomen door dat men vertrouwen in mij had en ik in hun.
Dankzij SB&A en Spronk Techniek heb ik nu een super leuke baan bij een tof en representatief bedrijf. Bedankt nogmaals!

Monteur Glasvezel F.T.T.H,