• Vind je nieuwe baan

  SB&A Projecten is gespecialiseerd in Bouw & Techniek en Handel. Wij worden gelukkig als we gelukkige mensen zien, daar vrolijken we van op. We willen onze tijd en energie stoppen in mensen en zaken waarmee we mensen gelukkig zien worden.

  Bekijk vacaturesPlaats je CV
 • Wij vullen uw vacature in

  Als opdrachtgever bent u bij SB&A aan het juiste adres! We hebben contact met veel kandidaten en kunnen bemiddelen bij het aandragen van de juiste werknemer voor uw bedrijf.

  Bekijk vacaturesPlaats je CV
 • Bemiddeling & Advies

  Op een professionele wijze doen we ons werk (vaak samen) met collega’s. We behandelen onze opdrachtgever, diens opdrachtgever en diens opdrachtgever als een koning, als professional met een glimlach op ons gezicht.

  Bekijk vacaturesPlaats je CV

Velen gingen u voor!

Als specialist op het gebied van bouw en GWW-personeel spreekt SB&A niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider. Met de hoge servicestandaard die wij hanteren, hebben wij een zeer groot netwerk van sollicitanten en opdrachtgevers.

74
Vacatures
31
Regio´s
12
Succes verhalen
41
Werkgevers
8
Branches

Vacatures

Filter by tag:

Alle vacatures

SB&A Projecten - Maatgevend in mens(en)werk!

Ons team staat voor je klaar!

SB&A Projecten is gespecialiseerd in Bouw & GWW projecten. Wij helpen uw graag met het vinden van een passende baan, of het invullen van uw vacature!

Meer over ons

Contact

De Tjonger 22-A, 8253 PZ Dronten

088-0887800

projecten@sbena.nl

Contact Formulier